Verzamelaarsbeurs

INFO VERZAMELAARSBEURS TRIBALE KUNST  2020

De hieronder vermelde verzamelaarsbeurs van zondag 5 april 2020 werd afgelast i.v.m. het Corona virus. Inplaats daarvan kunt u zich opgeven voor een digitale markt. Leden kunnen daar objecten verkopen via een PDF die door ons aan alle leden wordt rondgestuurd. Meldt u zich aan via tribalekunstencultuur@gmail.com

ZONDAG 5 APRIL
SSC- De Biechten
Vincent van Goghlaan 1
5246 GA Rosmalen
(‘s-Hertogenbosch)
open 11 – 16 uur

Deelname:

Om een tafel te huren moet u lid zijn van onze vereniging.
Lid worden kan via het aanmeld formulier op deze website of door uw gegevens te mailen naar tribalekunstencultuur@gmail.com

U kunt 1 of 2 tafels huren voor € 25,- per stuk. Iedere tafel is minimaal één m2. (diverse lengtes en breedtes).
U kunt zich opgeven voor de beurs via email wereldkunst@gmail.com De laatste mogelijkheid is op 31 maart 2020. De aanvraag voor tafels is op volgorde van inschrijving. Wacht niet te lang: Vol is vol.

Betaling

Uw betaling kunt u overmaken naar bankrekening NL60INGB0006366311  t.n.v. Tribale Kunst en Cultuur, o.v.v. “Verzamelaarsbeurs Tribale Kunst 2019” en uw naam indien die verschilt van de naam van de uw rekening.
Uw aanmelding geldt pas als u betaald heeft. Helaas komen aanvragen soms onderaan de lijst door een late betaling, terwijl ze zich bijtijds hadden aangemeld.

Opening en bereikbaarheid

De beurs is vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur voor bezoekers geopend. Tafelhuurders kunnen vanaf 10.00 uur terecht.

Bent u als deelnemer eerder dan verzoeken we u te wachten met het betreden van de beurszaal. De organisatie heeft de tijd tot 10.00 uur echt nodig om de zaal in orde te maken.

De vereniging is niet verantwoordelijk voor hetgeen wordt aangeboden. Als standhouder bent u er zelf verantwoordelijk voor dat hetgeen u aanbiedt binnen de wettelijke kaders is. Zie ook de disclaimer onder aan deze pagina.

Met de auto is De Biechten goed te bereiken. De Biechten beschikt over een ruime parkeergelegenheid.
De bus stopt op nog geen 100 meter van het centrum uit de richting ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen.
Er is een goede horeca gelegenheid. Zie hier de website van De Biechten

Marketing

Wij zullen via de mail en via onze nieuwsbrief Footprints, via Tribale Kunst, affiches en sociale media aandacht vragen voor de beurs en er ook verslag van doen. U kunt daar zelf actief aan bijdragen door onze berichten op Facebook te delen en andere verzamelaars of geïnteresseerden op de mogelijkheid te wijzen om als lid of bezoeker naar de beurs te komen.
Als standhouder krijgt u van ons een digitale versie van de beursposter. Deel deze zoveel als mogelijk via uw email en uw eigen sociale media of uw website.
Over het verloop van de voorbereidingen houden we u per mail op de hoogte.

De Beurs is de ultieme mogelijkheid om elkaar weer eens te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en de gelegenheid objecten te kopen of te ruilen uit de collecties van onze leden. De beurs is gratis toegankelijk voor bezoekers.

Wij hopen u te mogen verwelkomen en er met elkaar een geanimeerde dag van te maken.

Organisatoren telefoon en email
Gertha en Sjoerd van ‘T Oever0487-572113
briekentiek@hetnet.nl
Dirk van Burgel06-53884837
wereldkunst@gmail.com