Verzamelaarsbeurs Tribale Kunst zondag 12 juni Waspik

Het verheugd ons als organisatoren en bestuur van de vereniging zeer nu officieel te kunnen melden dat na 2 jaar er weer een verzamelaarsbeurs van onze vereniging komt. We hebben een mooie locatie gevonden in Waspik. Middels beursnieuwsbrieven zullen we je als deelnemer en als verenigingslid op de hoogte houden.

Locatie:

scc Den Bolder
Schoolstraat 19
5165 TR Waspik

Deelname:

staat dit jaar open voor leden van onze vereniging Tribale Kunst en Cultuur en voor leden van onze collega Vereniging Vrienden van Etnografica

U kunt 1 of 2 tafels huren voor €25,- per stuk.
Iedere tafel is minimaal 1 m2. (diverse lengtes en breedtes)

Opgeven uitsluitend  bij Dirk van Burgel via wereldkunst@gmail.com.

Dit met vermelding van:
– je naam
– woonplaats
– emailadres
– telefoonnummer
– gewenste aantal tafels
– en van welke vereniging je lid bent.

Wacht niet te lang: vol is vol.

Uw aanmelding geldt pas als u betaalt heeft op bankrekening NL60INGB0006366311 t.n.v. Tribale Kunst en Cultuur o.v.v. “tafels verzamelaarsbeurs Tribale Kunst 2022”. Vorige beurzen moesten er helaas wat deelnemers extra op  betaling geattendeerd worden, dat heeft onze penningmeester vanzelfsprekend liever niet.

De vereniging is niet verantwoordelijk voor hetgeen wordt aangeboden aan objecten; u bent er als standhouder zelf verantwoordelijk voor dat dit binnen wettelijke kaders is!

Tafelhuurders kunnen vanaf 10.00 uur terecht. Bent u als deelnemer er al eerder, wacht dan s.v.p. met het betreden van onze zaal buiten of in de gang. De organisatoren hebben de tijd tot 10 uur écht nodig om de zaal in orde te maken. Voor de deelnemers is in principe parkeergelegenheid achter het gebouw van Den Bolder. Ook daar geldt echter vol is vol. Uitladen voor de ingang, dan direct eerst auto parkeren. De Schoolstraat kent een hoofdweg en een parallelweg. Den Bolder is uitsluitend via deze parallelweg te bereiken. Onze ervaring is dat traditionele navigatie van TomTom dat moeilijk kan vinden. Wij adviseren daarom Google Maps als wegwijzer.

De beurs is vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur voor bezoekers geopend. Ook voor hen zal gelden dat de zaal niet eerder betreden mag worden zodat de deelnemers hun tafels rustig kunnen inrichten. De toegang is gratis. Bezoekers van de beurs kunnen in de straten in de nabijheid van de beurs vrij parkeren. Er is een bar-restaurant met een beperkte kaart met soep, broodjes, kroketten e.d.  We vinden een nazit met de deelnemers ook wel erg gezellig!

Wij en het bestuur zullen via sociale media als Facebook en andere site’s en nieuwsmedia aandacht vragen voor de beurs . Ook zelf u kunt hier actief in zijn om deze dag voor de vereniging tot een groot succes te maken. Attendeer verzamelaars op deze dag en op de mogelijkheid om als lid of bezoeker hiervan deel uit te maken. U krijgt in deze nieuwsbrief ook een digitale versie van de beursposter: deel deze binnen uw digitale netwerken!  Print hem uit en hang hem op op relevante plekken. En deel de nieuwsbrief ook binnen je tribale netwerk.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen in Waspik en er met elkaar na 2 jaar weer een heel bijzondere dag van te maken.

Organisatoren telefoon en email
Dirk van Burgel06-53884837
wereldkunst@gmail.com
Gertha en Sjoerd van ‘t Oever0487-572113

Hits: 431