Lidmaatschap

Lid worden van de Vereniging Tribale Kunst en Cultuur?

Je kunt lid/abonnee worden door hier het inschrijfformulier in te vullen.

De contributie voor leden in Nederland en België bedraagt €35,-
Voor andere landen bedraagt de contributie, in verband met extra portokosten, €50,- . Partnerleden betalen €15,-. Na aanmelding ontvang je een welkomstbrief met o.a. het rekeningnummer van de Vereniging.

Wil je verdere details weten lees dan verder.

Contributie

De contributie dient betaald te worden bij intreding. Met dien verstande dat leden die zich aanmelden vanaf 1 november pas gaan betalen per 1 januari het jaar daarop volgend.
Nadien wordt jaarlijks een mail gestuurd met het verzoek de contributie over te maken.De contributie voor leden in Nederland en Belgie bedraagt €35,-Voor andere landen bedraagt de contributie, in verband met extra portokosten, €50,- . Partnerleden betalen €15,-.Leden die intreden tussen 1 juli en 1 november betalen de helft dus €17,50 of  €25,- afhankelijk van hun soort lidmaatschap.

Bank en betaling

De jaarlijkse bijdrage dient te worden overgemaakt op bankrekeningnummer IBAN: NL60INGB0006366311, t.n.v. Tribale Kunst en Cultuur te Dongen

Opzeggen

Om je lidmaatschap op te zeggen, dien je dit vóór 1 december te melden aan tribalekunstencultuur@gmail.com of door middel van het contactformulier.

Privacy

De Ledenlijst wordt gepubliceerd op het afgeschermde deel van deze website (u krijgt daarvoor een wachtwoord) en is alléén bedoeld voor intern gebruik, dus voor communicatie tussen de leden onderling.

Elk ander gebruik, met name voor commerciële doeleinden is niet toegestaan! Leden die een activiteit willen melden in Footprints, kunnen dit opgeven bij het secretariaat.

De ledenlijst bevat alleen contactgegevens als telefoon en e-mail, maar geen woonadres. Daarvoor zult u zelf contact met de betreffende persoon moeten zoeken. De woonplaats wordt i.v.m. afstand wel genoemd.

Regelmatig wordt en update van de ledenlijst op de ledenpagina’s van deze website geplaatst.

Leden die niet met (al hun) hun gegevens op deze interne ledenlijst vermeld willen worden, kunnen dit door middel van een mail kenbaar maken aan de secretaris, tribalekunstencultuur@gmail.com

Nieuwsbrief Footprints

Je kunt de e-nieuwsbrief “Footprints” een half jaar ontvangen, zonder lid te worden, met de agenda’s van activiteiten, om zo een idee te krijgen van de activiteiten van de Vereniging. Ook is het mogelijk om kennis te maken met de vereniging door een bijeenkomst te bezoeken. Je kunt je daartoe opgeven door middel van een email aan tribalekunstencultuur@gmail.com met de vermelding, dat je als gast deze bijeenkomst graag wil bijwonen. Bij die bijeenkomsten geldt wel, dat als er beperkt plaats is, de leden voorrang genieten.

ISSN nummer : 2352-1848