Verzamelaarsbeurs Tribale Kunst zondag 12 juni Waspik

Het verheugt ons als organisatoren en bestuur van de vereniging TKC zeer, om nu officieel te kunnen melden dat er na 2 jaar weer een Verzamelaarsbeurs van onze vereniging komt. We hebben een mooie locatie gevonden in Waspik.

Via beurs-nieuwsbrieven zullen we je als deelnemer en als verenigingslid op de hoogte houden.

Locatie:

SCC Den Bolder
Schoolstraat 19
5165 TR Waspik (N-B)

Deelname:

Staat dit jaar open voor leden van onze Vereniging Tribale Kunst en Cultuur én voor leden van onze collega Vereniging Vrienden van Etnografica

Je kunt 1 of 2 tafels huren voor € 25,- per stuk.

Iedere tafel is ongeveer 1 m2. (140 x 70)

Opgeven uitsluitend bij Dirk van Burgel via wereldkunst@gmail.com.

Dit met vermelding van

– je naam
– woonplaats
– emailadres
– telefoonnummer 
– gewenste aantal tafels
– én van welke etnografische vereniging je lid bent.

Wacht niet te lang: vol is vol!

Een aanmelding is geldig zodra u betaald heeft op bankrekening NL60INGB0006366311 t.n.v. Tribale Kunst en Cultuur o.v.v. “tafels verzamelaarsbeurs Tribale Kunst 2022”. Bij de vorige beurzen moesten er helaas wat deelnemers een aanmaning krijgen, dat heeft onze penningmeester vanzelfsprekend liever niet.

 De vereniging is niet verantwoordelijk voor hetgeen wordt aangeboden aan objecten; u bent er als standhouder zélf verantwoordelijk voor dat dat binnen de wettelijke kaders is!

Tafelhuurders kunnen vanaf 10.00 uur terecht. Bent u als deelnemer eerder, wacht dan s.v.p. met het betreden van onze zaal buiten of in de gang. De organisatoren hebben de tijd tot 11 uur écht nodig om de zaal in orde te maken.                                                                           

Uitladen kan voor de ingang en daarna direct eerst de auto parkeren. Voor de deelnemers is er parkeergelegenheid achter het gebouw van Den Bolder. Daar geldt echter: “vol is vol” waarna uitgeweken kan worden naar de straten in de buurt.                                                                             

 De Schoolstraat kent een hoofdweg en een parallelweg. Den Bolder is uitsluitend via deze parallelweg te bereiken. Onze ervaring is, dat traditionele navigatie van TomTom daar niet correct is dus wij adviseren daarom Google maps als wegwijzer.

De beurs is voor bezoekers vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur geopend. Ook voor hen zal gelden dat de zaal niet eerder betreden mag worden zodat de deelnemers hun tafels rustig kunnen inrichten.

De toegang is gratis. Bezoekers van de beurs kunnen ook in de straten rondom Den Bolder vrij parkeren. Den Bolder heeft een restaurantbar met een kleine kaart voor warme en koude dranken, soep, tosti, broodjes, kroket e.d. We vinden een nazit met de deelnemers ook wel erg gezellig!

Wij en het bestuur zullen via Sociale Media als o.a. Facebook én Nieuwsmedia aandacht vragen voor deze beurs. Ook zelf kunt u actief zijn om deze dag voor de vereniging tot een groot succes te maken. Attendeer b.v. mede-verzamelaars op deze dag en op de mogelijkheid om als lid of bezoeker hiervan deel uit te maken.

Wij hopen jullie, na een pauze van 2 jaar, te mogen verwelkomen in Waspik en dat we er weer met elkaar een heel bijzondere dag van maken.

Organisatoren:     

Dirk van Burgel tel: 06-53884837  wereldkunst@gmail.com 
Gertha en Sjoerd Van ’t Oever tel: 0487-572113

Weergaven: 68

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *