The Tribal Jewelry & Textile Fair

Op zaterdag 24 en zondag 25 september zal de 20e editie van de Tribal Jewelry & Textiles Fair worden gehouden in de kerk De Duif van Amsterdam. Het aanbod aan oude traditionele sieraden en textiel wordt schaarser, doordat textiel vergaat en het traditionele ambacht van edelsmid en wever uitsterft. Tegelijkertijd groeit de waardering voor deze traditionele culturele objecten en vindt er een herwaardering plaats van het bijzondere en unieke karakter van deze sieraden en stoffen. Op de Tribal Jewelry & Textiles Fair worden door zo’n 20 standhouders zeldzame objecten uit vaak verre streken gepresenteerd aan een publiek van verzamelaars, ontwerpers en andere geïnteresseerden. Aangezien het de 20e editie wordt, zal dit een extra feestelijk evenement worden.

Voor meer informatie ga naar: www.tribaljewelry.nl

Kerk De Duif – Prinsengracht 756 – Amsterdam

Weergaven: 164

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *