Interessenetwerk etnografische wapens opgericht

Aan de leden die interesse hebben in etnografisch wapentuig. Er komen mogelijkheden binnen de vereniging om groepjes leden, met dezelfde interesse bij elkaar te brengen.  Er is al een succesvolle textielgroep en nu wordt er aan een metaalgroep en een wapengroep gewerkt. Het zal vooral een laagdrempelig digitaal netwerk worden dat is bedoeld om specifieke kennis te delen en de onderlinge band te bevorderen.

Niet alle aspecten van de groepen zijn al bekend. Zo erg is dat echter ook niet. In de praktijk zal wel blijken wat werkt en wat niet.

Ook enthousiast, doe dan mee. De eerste stap is het verzamelen van namen, mailadressen en telefoonnummers. Je kunt hiervoor het volgende mailadres gebruiken om jezelf aan te melden:  jfj.bonewit@ gmail.com

We verheugen ons op veel positieve reacties.   

(mede namens het bestuur van Tribale Kunst en Cultuur)

Jacques Bonewit

Bezoeken: 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *