Musea gaan 1 juni weer open

Hier vindt u de Externe Agenda van allerlei activiteiten die buiten onze Vereniging plaatsvinden. Het betreft data en andere gegevens over museumexposities, symposia, lezingen, beurzen, veilingen, vernissages bij galeries e.a. Kijk, om eventuele fouten uit te sluiten, vooral ook zelf via de hyperlinks op de websites van de betreffende evenementen.

Vanaf 1 juni mogen de musea weer open met inachtneming van de regels om afstand te houden.

In Duitsland zijn de musea nu al weer open, maar in Duitsland mag nu nog niet gereisd worden. Controleer per museum de openingstijden en de bezoekers voorschriften i.v.m. het Coronavirus. Bedenk daarbij dat het beleid van diverse overheden kan verschillen. En dat ondanks opening er soms nog niet naar toe gereisd mag worden.

Franse musea zijn allemaal nog gesloten

Beurzen zullen – naar wij aannemen – allemaal voorlopig niet doorgaan. Veel beurzen organiseren een online variant

Weergaven: 121

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *