Opendeurdagen Galerij Daroun in de Vlaamse Ardennen

www.daroungallery.com

Boekkouter 30, 9660 Brakel.

Contact: +32(0)47527 13 81 en Galerijdaroun@hotmail.com

Liban Pollet en Marleen Watté stellen hun galerij open op 17 en 18 mei 2024. De galerij is gesitueerd in de Vlaamse Ardennen, bekend van de Ronde van Vlaanderen. De historische herenboerderij waarin de galerij is gehuisvest zal gedurende de opendeurdagen verschillende culturen voorstellen. Er zijn ruimtes voorzien voor precolumbiaanse kunst (voornamelijk Peru), Himalaya kunst, grafbeelden uit Madagaskar en kunst uit de hooglanden van Vietnam, Laos en Cambodja.

Voor degenen die langer willen genieten, raden we enkele charmante B&Bs aan: Amberhoeve, Stille Genoegen en Burreken. Gezien het Pinksterweekend, adviseren we om tijdig te reserveren (er zijn ook andere overnachtingsmogelijkheden, zoek bijvoorbeeld op Booking.com) .

Naast het verkennen van de galerij, bieden de nabijgelegen bezienswaardigheden en activiteiten een perfecte aanvulling op uw weekend. Oudenaarde met zijn archeologisch museum gesitueerd in het historische stadhuis, de Bourgondische kastelen, Sint-Walburgakerk en de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Parmele. In Ronse heb je een van de mooiste catacomben van de Lage Landen, Sint Hermes. Misschien verkiest u een wandeling naar het Brakelbos met bezoek aan d’Hoppe en geniet van enkele typische Vlaamse brasseries.

Voor de leden die het op prijs stellen andere leden te ontmoeten om bijvoorbeeld over het tentoongestelde te praten stel ik het volgende voor:  bijeenkomen rond 15.00 uur in de galerij Daroun onder het genot van een drankje.

Voor praktische informatie neem contact op met Hilde Lemey via Hilde.lemey@gmail.com. Mis deze unieke gelegenheid niet om kunst, cultuur en de schoonheid van de Vlaamse Ardennen te ontdekken.

Bezoeken: 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *